Kazalo
Sadržaj
Puni tekst: hrvatski pdf 133 Kb
str. 39-39
preuzimanja: 138
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (1.), 39-39. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/272804
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 1., 2022, str. 39-39. https://hrcak.srce.hr/272804. Citirano 20.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 1. (2022): 39-39. https://hrcak.srce.hr/272804
Harvard
(2022). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(1.), str. 39-39. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/272804 (Datum pristupa: 20.11.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 20.11.2024.];24.(1.):39-39. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/272804
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 1., str. 39-39, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/272804. [Citirano: 20.11.2024.]
Sažetak
PREGLEDNI RAD
Goran Kiš, Ivica Kos, Dalibor Bedeković, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Petar Čurković
Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja
PREGLEDNI RAD
Bogdanović Tanja, Sandra Petričević, Irena Listeš, Jelka Pleadin
Pojavnost mikroplastike u prehrambenom lancu i njen utjecaj na ljudsko zdravlje
PREGLEDNI RAD
Mia Kurek, Domagoj Gabrić, Mario Ščetar, Kata Galić
Primjena jestivih filmova i prevlaka s eteričnim uljima na trajnost mesnih i ribljih proizvoda
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Neira Fazlović, Kenan Čaklovica, Adis J. Muminović, Hadžiomerović Nedžad, Enida Članjak-Kudra, Abdullah Muftic, Emina Muftić, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovica
Pametna 3D inspekcija mesa
Ključne riječi
Sadržaj
Hrčak ID:
272804
URI
https://hrcak.srce.hr/272804
Datum izdavanja:
14.2.2022.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.448
*