Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 133 Kb
str. 39-39
preuzimanja: 138
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (1.), 39-39. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/272804
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 1., 2022, str. 39-39. https://hrcak.srce.hr/272804. Citirano 20.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 1. (2022): 39-39. https://hrcak.srce.hr/272804
Harvard
(2022). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(1.), str. 39-39. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/272804 (Datum pristupa: 20.11.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 20.11.2024.];24.(1.):39-39. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/272804
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 1., str. 39-39, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/272804. [Citirano: 20.11.2024.]
Sažetak
REVIEW PAPER
Goran Kiš, Ivica Kos, Dalibor Bedeković, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Petar Čurković
Methods of identification of beef produced by pasture feeding
REVIEW PAPER
Bogdanović Tanja, Sandra Petričević, Irena Listeš, Jelka Pleadin
The incidence of microplastics in the food chain and its impact on human health
REVIEW PAPER
Mia Kurek, Domagoj Gabrić, Mario Ščetar, Kata Galić
Application of edible films and coatings with essential oils on the shelf-life of meat and fish products
CONFERENCE PROCEEDING
Neira Fazlović, Kenan Čaklovica, Adis J. Muminović, Hadžiomerović Nedžad, Enida Članjak-Kudra, Abdullah Muftic, Emina Muftić, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovica
Smart 3D meat inspection
Ključne riječi
Contents
Hrčak ID:
272804
URI
https://hrcak.srce.hr/272804
Datum izdavanja:
14.2.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.448
*