Kazalo
Kazalo
Puni tekst: hrvatski pdf 84 Kb
str. 237-237
preuzimanja: 110
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Kazalo. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (3.), 237-237. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/279285
MLA 8th Edition
"Kazalo." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 3., 2022, str. 237-237. https://hrcak.srce.hr/index.php/279285. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Kazalo." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 3. (2022): 237-237. https://hrcak.srce.hr/index.php/279285
Harvard
(2022). 'Kazalo', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(3.), str. 237-237. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/279285 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Kazalo. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 22.12.2024.];24.(3.):237-237. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/279285
IEEE
"Kazalo", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 3., str. 237-237, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/279285. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Jelka Pleadin, Tina Lešić, Lidija Dergestin Bačun, Tomaž Polak, Ivan Vnučec, Darija Bendelja Ljoljić, Nada Vahčić
Senzorski profili i dopadljivost hrvatskih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda iz različitih regija
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Iva Zahija, Katja Japelj, Mojca Kuhar, Eva Golob, Lea Demšar
Oksidativna stabilnost pilećeg mesa pri različitim koncentracijama kisika u jedinici pakiranja
PREGLEDNI RAD
Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček
Dosezi u proizvodnji nadomjestaka mesa i mlijeka pomoću stanica
PREGLEDNI RAD
Enida Članjak – Kudra, Neira Fazlović, Davor Alagić, Kenan Čaklovica
Potencijal kukaca kao izvora animalnih proteina
Ključne riječi
Kazalo
Hrčak ID:
279285
URI
https://hrcak.srce.hr/279285
Datum izdavanja:
14.6.2022.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.394
*