Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Kazalo


Puni tekst: hrvatski pdf 84 Kb

str. 237-237

preuzimanja: 61

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Jelka Pleadin, Tina Lešić, Lidija Dergestin Bačun, Tomaž Polak, Ivan Vnučec, Darija Bendelja Ljoljić, Nada Vahčić
Senzorski profili i dopadljivost hrvatskih tradicionalnih suhomesnatih proizvoda iz različitih regija

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Iva Zahija, Katja Japelj, Mojca Kuhar, Eva Golob, Lea Demšar
Oksidativna stabilnost pilećeg mesa pri različitim koncentracijama kisika u jedinici pakiranja

PREGLEDNI RAD
Igor Slivac, Kristina Radošević, Višnja Gaurina Srček
Dosezi u proizvodnji nadomjestaka mesa i mlijeka pomoću stanica

PREGLEDNI RAD
Enida Članjak – Kudra, Neira Fazlović, Davor Alagić, Kenan Čaklovica
Potencijal kukaca kao izvora animalnih proteina

Ključne riječi

Kazalo

Hrčak ID:

279285

URI

https://hrcak.srce.hr/279285

Datum izdavanja:

14.6.2022.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 690 *