Index
Sadržaj broja
Full text: croatian pdf 180 Kb
page 359-359
downloads: 361
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 5., 2017, pp. 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. Accessed 20 Jan. 2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), pp. 359-359. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760 (Accessed 20 January 2025)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2025 January 20];19.(5.):359-359. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 5., pp. 359-359, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. [Accessed: 20 January 2025]
Full text: english pdf 48 Kb
page 399-399
downloads: 222
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 5., 2017, pp. 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. Accessed 20 Jan. 2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), pp. 359-359. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760 (Accessed 20 January 2025)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2025 January 20];19.(5.):359-359. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 5., pp. 359-359, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. [Accessed: 20 January 2025]
Full text: german pdf 48 Kb
page 399-399
downloads: 208
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 5., 2017, pp. 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. Accessed 20 Jan. 2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), pp. 359-359. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760 (Accessed 20 January 2025)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2025 January 20];19.(5.):359-359. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 5., pp. 359-359, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. [Accessed: 20 January 2025]
Full text: italian pdf 48 Kb
page 399-399
downloads: 288
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 5., 2017, pp. 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. Accessed 20 Jan. 2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), pp. 359-359. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760 (Accessed 20 January 2025)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2025 January 20];19.(5.):359-359. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 5., pp. 359-359, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. [Accessed: 20 January 2025]
Full text: spanish pdf 48 Kb
page 399-399
downloads: 280
cite
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., no. 5., 2017, pp. 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. Accessed 20 Jan. 2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., no. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), pp. 359-359. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760 (Accessed 20 January 2025)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [cited 2025 January 20];19.(5.):359-359. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., no. 5., pp. 359-359, 2017. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/187760. [Accessed: 20 January 2025]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., V. Milak
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima.........400
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Lušnic Polak, N. Pavlovič
Optimizacija teksturalnih parametara pašteta od svinjetine uz dodatak različitih vrsta škroba i tipova brašna.............................................................. ...............................................................................418
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Poljanec, I., N. Vahčić, G. Krešić, S. Kolarić Kravar, N. Kudumija, J. Pleadin
Alergeni u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta.............................................................................420
PREGLEDNI RAD
Sterniša M., J. Mraz, S. Smole Možina
Šaran - još neiskorišteni potencijal...... ....................................................................................................433
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac, Z. Antunović, D. Galović
Proizvodnost kokoši i kvaliteta jaja iz ekološkoga i konvencionalnoga (podnog) sustava držanja.............434
Keywords
Hrčak ID:
187760
URI
https://hrcak.srce.hr/187760
Publication date:
5.10.2017.
Article data in other languages:
english
german
italian
spanish
Visits: 3.028
*