Kazalo
Sadržaj broja
Puni tekst: hrvatski pdf 180 Kb
str. 359-359
preuzimanja: 356
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 359-359. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):359-359. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 359-359, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: engleski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 219
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 359-359. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):359-359. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 359-359, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: njemački pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 205
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 359-359. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):359-359. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 359-359, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: talijanski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 282
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 359-359. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):359-359. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 359-359, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Puni tekst: španjolski pdf 48 Kb
str. 399-399
preuzimanja: 277
citiraj
APA 6th Edition
(2017). Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19. (5.), 359-359. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/187760
MLA 8th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 19., br. 5., 2017, str. 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760. Citirano 25.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj broja." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 19., br. 5. (2017): 359-359. https://hrcak.srce.hr/187760
Harvard
(2017). 'Sadržaj broja', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 19.(5.), str. 359-359. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/187760 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj broja. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2017 [pristupljeno 25.12.2024.];19.(5.):359-359. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760
IEEE
"Sadržaj broja", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.19., br. 5., str. 359-359, 2017. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/187760. [Citirano: 25.12.2024.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Krvavica, M., V. Milak
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima.........400
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
M. Lušnic Polak, N. Pavlovič
Optimizacija teksturalnih parametara pašteta od svinjetine uz dodatak različitih vrsta škroba i tipova brašna.............................................................. ...............................................................................418
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Poljanec, I., N. Vahčić, G. Krešić, S. Kolarić Kravar, N. Kudumija, J. Pleadin
Alergeni u mesnim proizvodima s hrvatskog tržišta.............................................................................420
PREGLEDNI RAD
Sterniša M., J. Mraz, S. Smole Možina
Šaran - još neiskorišteni potencijal...... ....................................................................................................433
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Senčić, Đ., D. Samac, Z. Antunović, D. Galović
Proizvodnost kokoši i kvaliteta jaja iz ekološkoga i konvencionalnoga (podnog) sustava držanja.............434
Ključne riječi
Hrčak ID:
187760
URI
https://hrcak.srce.hr/187760
Datum izdavanja:
5.10.2017.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
talijanski
španjolski
Posjeta: 2.954
*