Index
Sadržaj
Full text: croatian pdf 92 Kb
page 482-482
downloads: 149
cite
APA 6th Edition
(2021). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (6.), 482-482. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., no. 6., 2021, pp. 482-482. https://hrcak.srce.hr/index.php/267606. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., no. 6. (2021): 482-482. https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
Harvard
(2021). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(6.), pp. 482-482. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [cited 2024 December 22];23.(6.):482-482. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., no. 6., pp. 482-482, 2021. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606. [Accessed: 22 December 2024]
Abstract
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Linda Martić Kuran, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Marina Krvavica
Mišljenje hrvatskihpotrošača o tradicionalnojDalmatinskoj janjetini uprocesu dobivanja ZOI oznake
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Danijel Karolyi
Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš, Bela Njari, Jelka Pleadin, Daniel Špoljarić, Maja Popović
Utjecaj dodatka pripravka plemenite pečurke u hranidbi na kemijski i masnokiselinski sastav mesa janjadi
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dora Zurak, Kristina Kljak, Željka Cvrtila
Lančana reakcija polimerazom u identifikaciji vrste mesa
Keywords
Sadržaj
Hrčak ID:
267606
URI
https://hrcak.srce.hr/267606
Publication date:
15.12.2021.
Article data in other languages:
english
german
spanish
italian
Visits: 1.649
*