APA 6th Edition Vujičić, I. i Vujičić, V. (1963). Uloga strukture testa u obrazovanju nekih specifičnih mana kačkavalja. Mljekarstvo, 13 (10), 221-223. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70156
MLA 8th Edition Vujičić, Ivica i Vera Vujičić. "Uloga strukture testa u obrazovanju nekih specifičnih mana kačkavalja." Mljekarstvo, vol. 13, br. 10, 1963, str. 221-223. https://hrcak.srce.hr/70156. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Vujičić, Ivica i Vera Vujičić. "Uloga strukture testa u obrazovanju nekih specifičnih mana kačkavalja." Mljekarstvo 13, br. 10 (1963): 221-223. https://hrcak.srce.hr/70156
Harvard Vujičić, I., i Vujičić, V. (1963). 'Uloga strukture testa u obrazovanju nekih specifičnih mana kačkavalja', Mljekarstvo, 13(10), str. 221-223. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70156 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Vujičić I, Vujičić V. Uloga strukture testa u obrazovanju nekih specifičnih mana kačkavalja. Mljekarstvo [Internet]. 1963 [pristupljeno 20.01.2021.];13(10):221-223. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70156
IEEE I. Vujičić i V. Vujičić, "Uloga strukture testa u obrazovanju nekih specifičnih mana kačkavalja", Mljekarstvo, vol.13, br. 10, str. 221-223, 1963. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70156. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Slično dragim tvrdim sirevima i kod kačkavalja se može naići na niz mana raznog porekla. Njihovo identificiranje, porijeklo, utjecaj na ocjenu kvalitete i suzbijanje je također slično ostalim sirevima. Međutim, kod ovoga sira se pojavljuju izvjesne mane za koje bi se moglo reći da su svojstvene samo kačkavalj u i njemu sličnim sirevima.