APA 6th Edition Milohnoja, M. i Kogovšek-Belak, M. (1965). Mezofili, psihrofili, tvorci kiseline i termorezistentne bakterije u maslacu. Mljekarstvo, 15 (9), 193-196. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70717
MLA 8th Edition Milohnoja, Marjan i Marjana Kogovšek-Belak. "Mezofili, psihrofili, tvorci kiseline i termorezistentne bakterije u maslacu." Mljekarstvo, vol. 15, br. 9, 1965, str. 193-196. https://hrcak.srce.hr/70717. Citirano 17.01.2021.
Chicago 17th Edition Milohnoja, Marjan i Marjana Kogovšek-Belak. "Mezofili, psihrofili, tvorci kiseline i termorezistentne bakterije u maslacu." Mljekarstvo 15, br. 9 (1965): 193-196. https://hrcak.srce.hr/70717
Harvard Milohnoja, M., i Kogovšek-Belak, M. (1965). 'Mezofili, psihrofili, tvorci kiseline i termorezistentne bakterije u maslacu', Mljekarstvo, 15(9), str. 193-196. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70717 (Datum pristupa: 17.01.2021.)
Vancouver Milohnoja M, Kogovšek-Belak M. Mezofili, psihrofili, tvorci kiseline i termorezistentne bakterije u maslacu. Mljekarstvo [Internet]. 1965 [pristupljeno 17.01.2021.];15(9):193-196. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70717
IEEE M. Milohnoja i M. Kogovšek-Belak, "Mezofili, psihrofili, tvorci kiseline i termorezistentne bakterije u maslacu", Mljekarstvo, vol.15, br. 9, str. 193-196, 1965. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70717. [Citirano: 17.01.2021.]
Sažetak Pretrage izgleda, konzistencije, boje, mirisa i okusa spadaju već dugo vremena u tradicionalne metode ocjenjivanja maslaca. Zajedno s razvojem industrijskih pogona za izradu maslaca i uvođenjem pasterizacije vrhnja počeli su u većim maslarnama i kontrolnim laboratorijima, osim organoleptičkih, upotrebljavati i mikrobiološke metode.