APA 6th Edition Žic, A. (1954). O organizaciji sabiranja mlijeka. Mljekarstvo, 4 (6), 126-129. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/77260
MLA 8th Edition Žic, Andrija. "O organizaciji sabiranja mlijeka." Mljekarstvo, vol. 4, br. 6, 1954, str. 126-129. https://hrcak.srce.hr/77260. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Žic, Andrija. "O organizaciji sabiranja mlijeka." Mljekarstvo 4, br. 6 (1954): 126-129. https://hrcak.srce.hr/77260
Harvard Žic, A. (1954). 'O organizaciji sabiranja mlijeka', Mljekarstvo, 4(6), str. 126-129. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/77260 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Žic A. O organizaciji sabiranja mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 22.01.2021.];4(6):126-129. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77260
IEEE A. Žic, "O organizaciji sabiranja mlijeka", Mljekarstvo, vol.4, br. 6, str. 126-129, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77260. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Prema zaključku tehnološko-stručnog odbora Udruženja mljekarskih poduzeća NR Hrvatske u Zagrebu predloženo je članovima, da se osnuju sabirna mjesta, gdje će se mlijeko preuzimati od samih proizvođača. Važnost ove suvremene mjere, kod pravilnog rukovanja s mlijekom, vrlo je velika, jer ona odlučuje o kvaliteti mlijeka jedine sirovine naših mljekara.