hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Hlađenje mlijeka u sabiralištu

Jovan Nerer ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (741 KB) str. 209-212 preuzimanja: 507* citiraj
APA 6th Edition
Nerer, J. (1954). Hlađenje mlijeka u sabiralištu. Mljekarstvo, 4 (9), 209-212. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/77376
MLA 8th Edition
Nerer, Jovan. "Hlađenje mlijeka u sabiralištu." Mljekarstvo, vol. 4, br. 9, 1954, str. 209-212. https://hrcak.srce.hr/77376. Citirano 12.05.2021.
Chicago 17th Edition
Nerer, Jovan. "Hlađenje mlijeka u sabiralištu." Mljekarstvo 4, br. 9 (1954): 209-212. https://hrcak.srce.hr/77376
Harvard
Nerer, J. (1954). 'Hlađenje mlijeka u sabiralištu', Mljekarstvo, 4(9), str. 209-212. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/77376 (Datum pristupa: 12.05.2021.)
Vancouver
Nerer J. Hlađenje mlijeka u sabiralištu. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 12.05.2021.];4(9):209-212. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77376
IEEE
J. Nerer, "Hlađenje mlijeka u sabiralištu", Mljekarstvo, vol.4, br. 9, str. 209-212, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77376. [Citirano: 12.05.2021.]

Sažetak
Dugogodišnje iskustvo je pokazalo da se mlijeko može održati u svežem stanju ako se pored higijenske mužnje .odmah ohladi na što nižoj temperaturi i ako se na toj temperaturi drži za vrijeme transporta i prodaje.

Ključne riječi
mlijeko; hlađenje; sabiralište

Hrčak ID: 77376

URI
https://hrcak.srce.hr/77376

Posjeta: 674 *