hrcak mascot   Srce   HID

Vijest

Acidofilus mlijeko

Puni tekst: hrvatski, pdf (141 KB) str. 215-215 preuzimanja: 250* citiraj
APA 6th Edition
(1954). Acidofilus mlijeko. Mljekarstvo, 4 (9), 215-215. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/77378
MLA 8th Edition
"Acidofilus mlijeko." Mljekarstvo, vol. 4, br. 9, 1954, str. 215-215. https://hrcak.srce.hr/77378. Citirano 12.05.2021.
Chicago 17th Edition
"Acidofilus mlijeko." Mljekarstvo 4, br. 9 (1954): 215-215. https://hrcak.srce.hr/77378
Harvard
(1954). 'Acidofilus mlijeko', Mljekarstvo, 4(9), str. 215-215. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/77378 (Datum pristupa: 12.05.2021.)
Vancouver
Acidofilus mlijeko. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 12.05.2021.];4(9):215-215. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77378
IEEE
"Acidofilus mlijeko", Mljekarstvo, vol.4, br. 9, str. 215-215, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77378. [Citirano: 12.05.2021.]

Sažetak
Acidofilus mlijeko je proizvod vrenja pomoću Lactobacillus acidophilus, kojega redovno nalazimo u crijevu čovjeka i životinja. Ovaj je proizvod blago kiseo (0,7-0,8 %) i posebnog je ugodnog okusa i mirisa. Vrlo je vrijedan kao lijek. Proizvodi se iz punomasnog, obranog ili djelomično obranog mlijeka.

Ključne riječi
mlijeko; acidofilus; acidofilno mlijeko

Hrčak ID: 77378

URI
https://hrcak.srce.hr/77378

Posjeta: 558 *