hrcak mascot   Srce   HID

Pregledni rad

Prilog ispitivanju upotrebe sirutkinih bjelančevina u proizvodnji sira

Natalija Dozet
Marko Stanišić
Sonja Bijeljac

Puni tekst: hrvatski, pdf (732 KB) str. 281-286 preuzimanja: 234* citiraj
APA 6th Edition
Dozet, N., Stanišić, M. i Bijeljac, S. (1975). Prilog ispitivanju upotrebe sirutkinih bjelančevina u proizvodnji sira. Mljekarstvo, 25 (12), 281-286. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/96887
MLA 8th Edition
Dozet, Natalija, et al. "Prilog ispitivanju upotrebe sirutkinih bjelančevina u proizvodnji sira." Mljekarstvo, vol. 25, br. 12, 1975, str. 281-286. https://hrcak.srce.hr/96887. Citirano 22.02.2020.
Chicago 17th Edition
Dozet, Natalija, Marko Stanišić i Sonja Bijeljac. "Prilog ispitivanju upotrebe sirutkinih bjelančevina u proizvodnji sira." Mljekarstvo 25, br. 12 (1975): 281-286. https://hrcak.srce.hr/96887
Harvard
Dozet, N., Stanišić, M., i Bijeljac, S. (1975). 'Prilog ispitivanju upotrebe sirutkinih bjelančevina u proizvodnji sira', Mljekarstvo, 25(12), str. 281-286. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/96887 (Datum pristupa: 22.02.2020.)
Vancouver
Dozet N, Stanišić M, Bijeljac S. Prilog ispitivanju upotrebe sirutkinih bjelančevina u proizvodnji sira. Mljekarstvo [Internet]. 1975 [pristupljeno 22.02.2020.];25(12):281-286. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96887
IEEE
N. Dozet, M. Stanišić i S. Bijeljac, "Prilog ispitivanju upotrebe sirutkinih bjelančevina u proizvodnji sira", Mljekarstvo, vol.25, br. 12, str. 281-286, 1975. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/96887. [Citirano: 22.02.2020.]

Sažetak
Razvojem mljekarske industrije, a naročito prerađivačke, stvaraju se veće količine pratećih proizvoda, čije iskorištavanje predstavlja važan moment u ukupnoj vrijednosti proizvodnje. Maksimalno iskorištavanje nusproizvoda u preradi mliječnih proizvoda, stvara uvjete za postizanje ekonomičnosti proizvodnje.

Ključne riječi
proizvodnja sira; sirutkine bjelančevine

Hrčak ID: 96887

URI
https://hrcak.srce.hr/96887

Posjeta: 341 *