Neka gledišta potrošnje goveđeg mesa nakon pojave bolesti goveda BSE
Zdravko Tulušić
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Pero Mijić
; Poljoprivredni fakultet Sveučilišta u Osijeku, Osijek, Hrvatska
Marija Tulušić
; Ekonomska i upravna škola Osijek, Osijek, Hrvatska
APA 6th Edition Tulušić, Z., Mijić, P. i Tulušić, M. (2006). Neka gledišta potrošnje goveđeg mesa nakon pojave bolesti goveda BSE. Stočarstvo, 60 (4), 259-266. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/100007
MLA 8th Edition Tulušić, Zdravko, et al. "Neka gledišta potrošnje goveđeg mesa nakon pojave bolesti goveda BSE." Stočarstvo, vol. 60, br. 4, 2006, str. 259-266. https://hrcak.srce.hr/100007. Citirano 18.04.2021.
Chicago 17th Edition Tulušić, Zdravko, Pero Mijić i Marija Tulušić. "Neka gledišta potrošnje goveđeg mesa nakon pojave bolesti goveda BSE." Stočarstvo 60, br. 4 (2006): 259-266. https://hrcak.srce.hr/100007
Harvard Tulušić, Z., Mijić, P., i Tulušić, M. (2006). 'Neka gledišta potrošnje goveđeg mesa nakon pojave bolesti goveda BSE', Stočarstvo, 60(4), str. 259-266. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/100007 (Datum pristupa: 18.04.2021.)
Vancouver Tulušić Z, Mijić P, Tulušić M. Neka gledišta potrošnje goveđeg mesa nakon pojave bolesti goveda BSE. Stočarstvo [Internet]. 2006 [pristupljeno 18.04.2021.];60(4):259-266. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/100007
IEEE Z. Tulušić, P. Mijić i M. Tulušić, "Neka gledišta potrošnje goveđeg mesa nakon pojave bolesti goveda BSE", Stočarstvo, vol.60, br. 4, str. 259-266, 2006. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/100007. [Citirano: 18.04.2021.]