hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Population kinetics of microorganisms in pasteurized milk

Irena Rogelj ; Biotehniška fakulteta, Institut za mlekarstvo, Groblje 3, 1230 Domžale, Slovenija
Marija Kus

Puni tekst: hrvatski, pdf (767 KB) str. 199-204 preuzimanja: 199* citiraj
APA 6th Edition
Rogelj, I. i Kus, M. (1988). Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka. Mljekarstvo, 38 (8), 199-204. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101372
MLA 8th Edition
Rogelj, Irena i Marija Kus. "Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka." Mljekarstvo, vol. 38, br. 8, 1988, str. 199-204. https://hrcak.srce.hr/101372. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition
Rogelj, Irena i Marija Kus. "Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka." Mljekarstvo 38, br. 8 (1988): 199-204. https://hrcak.srce.hr/101372
Harvard
Rogelj, I., i Kus, M. (1988). 'Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka', Mljekarstvo, 38(8), str. 199-204. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101372 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver
Rogelj I, Kus M. Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 26.01.2021.];38(8):199-204. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101372
IEEE
I. Rogelj i M. Kus, "Populacijska kinetika mikroflore pasteriziranog mlijeka", Mljekarstvo, vol.38, br. 8, str. 199-204, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101372. [Citirano: 26.01.2021.]

Sažetak
The effect of different storage temperature (4 °C, 12 °C, 18-20 °C) on the growth rates of different bacterial populations in pasteurized milk was investigated. The mean number of generations per day and generation time in days for total bacteria, acid producing and non-acid producing bacteria, coliform and psychrotrophic bacteria were calculated.

Ključne riječi
pasteurized milk; population kinetics of microorganisms

Hrčak ID: 101372

URI
https://hrcak.srce.hr/101372

[hrvatski]

Posjeta: 339 *