hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

Prilog istraživanju razvoja novih mliječnih pasta

Jeremije Rašić ; Jugoslavenski institut prehrambene industrije, Novi Sad
P. Mitić
Z. Božić

Puni tekst: hrvatski, pdf (871 KB) str. 212-216 preuzimanja: 115* citiraj
APA 6th Edition
Rašić, J., Mitić, P. i Božić, Z. (1976). Prilog istraživanju razvoja novih mliječnih pasta. Mljekarstvo, 26 (9), 212-216. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/109475
MLA 8th Edition
Rašić, Jeremije, et al. "Prilog istraživanju razvoja novih mliječnih pasta." Mljekarstvo, vol. 26, br. 9, 1976, str. 212-216. https://hrcak.srce.hr/109475. Citirano 23.07.2019.
Chicago 17th Edition
Rašić, Jeremije, P. Mitić i Z. Božić. "Prilog istraživanju razvoja novih mliječnih pasta." Mljekarstvo 26, br. 9 (1976): 212-216. https://hrcak.srce.hr/109475
Harvard
Rašić, J., Mitić, P., i Božić, Z. (1976). 'Prilog istraživanju razvoja novih mliječnih pasta', Mljekarstvo, 26(9), str. 212-216. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/109475 (Datum pristupa: 23.07.2019.)
Vancouver
Rašić J, Mitić P, Božić Z. Prilog istraživanju razvoja novih mliječnih pasta. Mljekarstvo [Internet]. 1976 [pristupljeno 23.07.2019.];26(9):212-216. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109475
IEEE
J. Rašić, P. Mitić i Z. Božić, "Prilog istraživanju razvoja novih mliječnih pasta", Mljekarstvo, vol.26, br. 9, str. 212-216, 1976. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/109475. [Citirano: 23.07.2019.]

Sažetak
Istraživanja na problematici osvajanja novih proizvoda relativno su novijeg datuma. Vezana su za izmjenu sastava proizvoda i njegovih organoleptičkih i nutritivnih osobina. Pod novim proizvodima podrazumijevaju se takvi proizvodi čiji sastav obuhvata veći dio sastojaka jedne namirnice uz dodatak drugih jestivih sastojaka ili drugih namirnica u određenoj proporciji.

Ključne riječi
mliječne paste; razvoj

Hrčak ID: 109475

URI
https://hrcak.srce.hr/109475

Posjeta: 186 *