hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Teren Sokobanje tipičan mljekarski rajon i mogućnost za proizvodnju kvalitetnog sira

Miloš Mesner ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, 10000 Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (680 KB) str. 239-242 preuzimanja: 153* citiraj
APA 6th Edition
Mesner, M. (1956). Teren Sokobanje tipičan mljekarski rajon i mogućnost za proizvodnju kvalitetnog sira. Mljekarstvo, 6 (10), 239-242. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/129166
MLA 8th Edition
Mesner, Miloš. "Teren Sokobanje tipičan mljekarski rajon i mogućnost za proizvodnju kvalitetnog sira." Mljekarstvo, vol. 6, br. 10, 1956, str. 239-242. https://hrcak.srce.hr/129166. Citirano 21.10.2019.
Chicago 17th Edition
Mesner, Miloš. "Teren Sokobanje tipičan mljekarski rajon i mogućnost za proizvodnju kvalitetnog sira." Mljekarstvo 6, br. 10 (1956): 239-242. https://hrcak.srce.hr/129166
Harvard
Mesner, M. (1956). 'Teren Sokobanje tipičan mljekarski rajon i mogućnost za proizvodnju kvalitetnog sira', Mljekarstvo, 6(10), str. 239-242. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/129166 (Datum pristupa: 21.10.2019.)
Vancouver
Mesner M. Teren Sokobanje tipičan mljekarski rajon i mogućnost za proizvodnju kvalitetnog sira. Mljekarstvo [Internet]. 1956 [pristupljeno 21.10.2019.];6(10):239-242. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129166
IEEE
M. Mesner, "Teren Sokobanje tipičan mljekarski rajon i mogućnost za proizvodnju kvalitetnog sira", Mljekarstvo, vol.6, br. 10, str. 239-242, 1956. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/129166. [Citirano: 21.10.2019.]

Sažetak
U cilju unapređenja stočarsko-mljekarske grane, proizvođači sreza sokobanjskog udružili su se 1.IV.1955 godine u Stočarsko-mljekarsku zadrugu.

Ključne riječi
mlijeko; proizvodnja

Hrčak ID: 129166

URI
https://hrcak.srce.hr/129166

[srpski]

Posjeta: 280 *