hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

INFLUENCE OF THE DIFFERENT PROTEIN LEVELS ON LAMB FATTENING

Zlatko Steiner ; Poljoprivredni fakultet, Osijek,Republika Hrvatska
Tomo Rastija ; Poljoprivredni fakultet, Osijek,Republika Hrvatska
Matija Domaćinović ; Poljoprivredni fakultet, Osijek,Republika Hrvatska
Mirjana Baban ; Poljoprivredni fakultet, Osijek,Republika Hrvatska
Franjo Ivanković ; IPK Osijek, Republika Hrvatska
Ivan Čatipović ; PIK Belje, Republika Hrvatska

Puni tekst: hrvatski, pdf (586 KB) str. 279-282 preuzimanja: 51* citiraj
APA 6th Edition
Steiner, Z., Rastija, T., Domaćinović, M., Baban, M., Ivanković, F. i Čatipović, I. (1991). UTJECAJ RAZLIČITE RAZINE PROTEINA NA TOV JANJADI. Stočarstvo, 45 (9-10), 279-282. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/162294
MLA 8th Edition
Steiner, Zlatko, et al. "UTJECAJ RAZLIČITE RAZINE PROTEINA NA TOV JANJADI." Stočarstvo, vol. 45, br. 9-10, 1991, str. 279-282. https://hrcak.srce.hr/162294. Citirano 05.04.2020.
Chicago 17th Edition
Steiner, Zlatko, Tomo Rastija, Matija Domaćinović, Mirjana Baban, Franjo Ivanković i Ivan Čatipović. "UTJECAJ RAZLIČITE RAZINE PROTEINA NA TOV JANJADI." Stočarstvo 45, br. 9-10 (1991): 279-282. https://hrcak.srce.hr/162294
Harvard
Steiner, Z., et al. (1991). 'UTJECAJ RAZLIČITE RAZINE PROTEINA NA TOV JANJADI', Stočarstvo, 45(9-10), str. 279-282. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/162294 (Datum pristupa: 05.04.2020.)
Vancouver
Steiner Z, Rastija T, Domaćinović M, Baban M, Ivanković F, Čatipović I. UTJECAJ RAZLIČITE RAZINE PROTEINA NA TOV JANJADI. Stočarstvo [Internet]. 1991 [pristupljeno 05.04.2020.];45(9-10):279-282. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/162294
IEEE
Z. Steiner, T. Rastija, M. Domaćinović, M. Baban, F. Ivanković i I. Čatipović, "UTJECAJ RAZLIČITE RAZINE PROTEINA NA TOV JANJADI", Stočarstvo, vol.45, br. 9-10, str. 279-282, 1991. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/162294. [Citirano: 05.04.2020.]

Sažetak
The total of 51 würtemberg breed lambs weaned at the age of 2-2.5 months have been classified into three groups. The control group was fed on 14% of crude protein in a standard food mixture and the two experimental groups on 18% of crude protein.
The higher level of proteins resulted in 261 g daily gain in the control group and 321 and 333 g in the experimental groups, and in 30% decrease of energy consumption and 13% digestible proteins per unit gain in the experimental groups when compared to the control group.

Hrčak ID: 162294

URI
https://hrcak.srce.hr/162294

[hrvatski]

Posjeta: 127 *