hrcak mascot   Srce   HID

Izlaganje sa skupa

UTJECAJ VRSTE PODA U TOVILIŠTIMA ZA SVINJE NA PROIZVODNE REZULTATE, MIKROKLIMU I ONEČIŠĆAVANJE OTPADNIH TVARI

Z. Uremović ; Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska
Marija Uremović ; Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska
Z. Luković ; Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska
Bara Vinković ; Hrvatski veterinarski institut, Zagreb, Hrvatska
Tihomira Gojmerac ; Hrvatski veterinarski institut, Zagreb, Hrvatska
I. Katalinić ; Hrvatski zavod za poljoprivredno savjetodavnu službu, Zagreb, Hrvatska

Puni tekst: hrvatski, pdf (3 MB) str. 179-186 preuzimanja: 46* citiraj
APA 6th Edition
Uremović, Z., Uremović, M., Luković, Z., Vinković, B., Gojmerac, T. i Katalinić, I. (2001). UTJECAJ VRSTE PODA U TOVILIŠTIMA ZA SVINJE NA PROIZVODNE REZULTATE, MIKROKLIMU I ONEČIŠĆAVANJE OTPADNIH TVARI. Stočarstvo, 55 (3), 179-186. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/173880
MLA 8th Edition
Uremović, Z., et al. "UTJECAJ VRSTE PODA U TOVILIŠTIMA ZA SVINJE NA PROIZVODNE REZULTATE, MIKROKLIMU I ONEČIŠĆAVANJE OTPADNIH TVARI." Stočarstvo, vol. 55, br. 3, 2001, str. 179-186. https://hrcak.srce.hr/173880. Citirano 07.04.2020.
Chicago 17th Edition
Uremović, Z., Marija Uremović, Z. Luković, Bara Vinković, Tihomira Gojmerac i I. Katalinić. "UTJECAJ VRSTE PODA U TOVILIŠTIMA ZA SVINJE NA PROIZVODNE REZULTATE, MIKROKLIMU I ONEČIŠĆAVANJE OTPADNIH TVARI." Stočarstvo 55, br. 3 (2001): 179-186. https://hrcak.srce.hr/173880
Harvard
Uremović, Z., et al. (2001). 'UTJECAJ VRSTE PODA U TOVILIŠTIMA ZA SVINJE NA PROIZVODNE REZULTATE, MIKROKLIMU I ONEČIŠĆAVANJE OTPADNIH TVARI', Stočarstvo, 55(3), str. 179-186. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/173880 (Datum pristupa: 07.04.2020.)
Vancouver
Uremović Z, Uremović M, Luković Z, Vinković B, Gojmerac T, Katalinić I. UTJECAJ VRSTE PODA U TOVILIŠTIMA ZA SVINJE NA PROIZVODNE REZULTATE, MIKROKLIMU I ONEČIŠĆAVANJE OTPADNIH TVARI. Stočarstvo [Internet]. 2001 [pristupljeno 07.04.2020.];55(3):179-186. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/173880
IEEE
Z. Uremović, M. Uremović, Z. Luković, B. Vinković, T. Gojmerac i I. Katalinić, "UTJECAJ VRSTE PODA U TOVILIŠTIMA ZA SVINJE NA PROIZVODNE REZULTATE, MIKROKLIMU I ONEČIŠĆAVANJE OTPADNIH TVARI", Stočarstvo, vol.55, br. 3, str. 179-186, 2001. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/173880. [Citirano: 07.04.2020.]

Ključne riječi
tovne svinje; puni pod; polurešetkasti pod; duboka prostirka; dnevni prirast; potrošnja vode; štetni plinovi

Hrčak ID: 173880

URI
https://hrcak.srce.hr/173880

[engleski]

Posjeta: 103 *