hrcak mascot   Srce   HID

Izlaganje sa skupa

THE INFLUENCE OF ADDITION OF NATURAL AND SYNTHETIC ZEOLITE ON MICROBIOLOGICAL PARAMETERS IN THE LIQUID FRACTION OF PIG SLURRY

Zuzana Pačajová ; Research institute of Veterinary Medicine, Košice, Republika Slovačka
J. Venglovský ; Research institute of Veterinary Medicine, Košice, Republika Slovačka
Nada Sasáková ; Research institute of Veterinary Medicine, Košice, Republika Slovačka
M. Petrovský ; Research institute of Veterinary Medicine, Košice, Republika Slovačka
Marija Vučemilo ; Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia
Alenka Tofant ; Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia

Puni tekst: hrvatski, pdf (2 MB) str. 249-254 preuzimanja: 48* citiraj
APA 6th Edition
Pačajová, Z., Venglovský, J., Sasáková, N., Petrovský, M., Vučemilo, M. i Tofant, A. (2001). UTJECAJ DODAVANJA PRIRODNOG I SINTETIČKOG ZEOLITA NA MIKROBIOLOŠKE PARAMETRE U TEKUĆOJ FRAKCIJI SVINJSKOG GNOJA. Stočarstvo, 55 (4), 249-254. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/174081
MLA 8th Edition
Pačajová, Zuzana, et al. "UTJECAJ DODAVANJA PRIRODNOG I SINTETIČKOG ZEOLITA NA MIKROBIOLOŠKE PARAMETRE U TEKUĆOJ FRAKCIJI SVINJSKOG GNOJA." Stočarstvo, vol. 55, br. 4, 2001, str. 249-254. https://hrcak.srce.hr/174081. Citirano 26.01.2020.
Chicago 17th Edition
Pačajová, Zuzana, J. Venglovský, Nada Sasáková, M. Petrovský, Marija Vučemilo i Alenka Tofant. "UTJECAJ DODAVANJA PRIRODNOG I SINTETIČKOG ZEOLITA NA MIKROBIOLOŠKE PARAMETRE U TEKUĆOJ FRAKCIJI SVINJSKOG GNOJA." Stočarstvo 55, br. 4 (2001): 249-254. https://hrcak.srce.hr/174081
Harvard
Pačajová, Z., et al. (2001). 'UTJECAJ DODAVANJA PRIRODNOG I SINTETIČKOG ZEOLITA NA MIKROBIOLOŠKE PARAMETRE U TEKUĆOJ FRAKCIJI SVINJSKOG GNOJA', Stočarstvo, 55(4), str. 249-254. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/174081 (Datum pristupa: 26.01.2020.)
Vancouver
Pačajová Z, Venglovský J, Sasáková N, Petrovský M, Vučemilo M, Tofant A. UTJECAJ DODAVANJA PRIRODNOG I SINTETIČKOG ZEOLITA NA MIKROBIOLOŠKE PARAMETRE U TEKUĆOJ FRAKCIJI SVINJSKOG GNOJA. Stočarstvo [Internet]. 2001 [pristupljeno 26.01.2020.];55(4):249-254. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/174081
IEEE
Z. Pačajová, J. Venglovský, N. Sasáková, M. Petrovský, M. Vučemilo i A. Tofant, "UTJECAJ DODAVANJA PRIRODNOG I SINTETIČKOG ZEOLITA NA MIKROBIOLOŠKE PARAMETRE U TEKUĆOJ FRAKCIJI SVINJSKOG GNOJA", Stočarstvo, vol.55, br. 4, str. 249-254, 2001. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/174081. [Citirano: 26.01.2020.]

Ključne riječi
powder zeolite; pig slurry; bacterial plate counts

Hrčak ID: 174081

URI
https://hrcak.srce.hr/174081

[hrvatski]

Posjeta: 94 *