hrcak mascot   Srce   HID

Review article

Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom

Bruno Zelić   ORCID icon orcid.org/0000-0003-3210-2960 ; Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Fulltext: croatian, pdf (448 KB) pages 194-197 downloads: 77* cite
APA 6th Edition
Zelić, B. (2019). Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom. Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), 194-197. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/221817
MLA 8th Edition
Zelić, Bruno. "Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom." Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol. , no. 22, 2019, pp. 194-197. https://hrcak.srce.hr/221817. Accessed 30 Nov. 2020.
Chicago 17th Edition
Zelić, Bruno. "Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom." Annual of the Croatian Academy of Engineering , no. 22 (2019): 194-197. https://hrcak.srce.hr/221817
Harvard
Zelić, B. (2019). 'Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom', Annual of the Croatian Academy of Engineering, (22), pp. 194-197. Available at: https://hrcak.srce.hr/221817 (Accessed 30 November 2020)
Vancouver
Zelić B. Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom. Annual of the Croatian Academy of Engineering [Internet]. 2019 [cited 2020 November 30];(22):194-197. Available from: https://hrcak.srce.hr/221817
IEEE
B. Zelić, "Metoda za proizvodnju piruveta fermentacijom", Annual of the Croatian Academy of Engineering, vol., no. 22, pp. 194-197, 2019. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/221817. [Accessed: 30 November 2020]

Abstracts
Izum se odnosi na metodu proizvodnje piruvata fermentacijom. Intenzifikacija procesa proizvodnje piruvata iz glukoze i acetata postignuta je upotrebom genetski modificirane Escherichia coli YYC202.

Keywords
proizvodnja piruveta; fermentacija; E. coli

Hrčak ID: 221817

URI
https://hrcak.srce.hr/221817

Visits: 120 *