APA 6th Edition Petričić, A. (1958). Njega površine tvrdih sireva. Mljekarstvo, 8 (12), 270-276. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57736
MLA 8th Edition Petričić, Ante. "Njega površine tvrdih sireva." Mljekarstvo, vol. 8, br. 12, 1958, str. 270-276. https://hrcak.srce.hr/57736. Citirano 21.01.2021.
Chicago 17th Edition Petričić, Ante. "Njega površine tvrdih sireva." Mljekarstvo 8, br. 12 (1958): 270-276. https://hrcak.srce.hr/57736
Harvard Petričić, A. (1958). 'Njega površine tvrdih sireva', Mljekarstvo, 8(12), str. 270-276. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57736 (Datum pristupa: 21.01.2021.)
Vancouver Petričić A. Njega površine tvrdih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1958 [pristupljeno 21.01.2021.];8(12):270-276. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57736
IEEE A. Petričić, "Njega površine tvrdih sireva", Mljekarstvo, vol.8, br. 12, str. 270-276, 1958. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57736. [Citirano: 21.01.2021.]
Sažetak Kad je sir izrađen, odnosi se u podrum, gdje ostaje mjesec-dva, kadšto i dulje, do kraja zrenja. Za sve to vrijeme treba ga čuvati i njegovati mu površinu, da se ne ošteti, da je ne kvare insekti i štetočine, i ne zaraze mikroorganizmi.