hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.54 No.1

Datum izdavanja: Siječanj 2004.

Objavljen na Hrčku: 29.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Imunomodulacijski učinak Lactobacillus rhamnosus GG iz svježeg posnog sira "BioAktiv LGG" (str.5-18)  
Immunomodulatory effect of Lactobacillus rhamnosus GG from low fat fresh cheese "BioAktiv LGG" (str.5-18) engleskipdf 355 KB
Stjepan Mahnet, Slavko Kirin, Blaženka Kos, Jadranka Frece, Jagoda Šušković
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja i kemijski sastav mlijeka istočnofrizijskih ovaca (str.19-26) hrvatskipdf 170 KB
Productivity and chemical composition of milk of East friesian ewes (str.19-26)  
Boro Mioč, Neven Antunac, Manuel Čičko, Vesna Pavić, Zdravko Barać, Velimir Sušić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj dodatka melase na kinetiku alkoholne fermentacije sirutke s pomoću kvasca Kluyveromyces marxianus (str.27-38) hrvatskipdf 297 KB
The influence of molasses addition on the kinetics of alcoholic fermentation of whey using Kluyveromyces marxianus yeast (str.27-38)  
Damir Stanzer, Slobodan Grba, Vesna Stehlik-Tomas, Jasna Mrvčić
Izvorni znanstveni članak
 
Utvrđivanje ukupnog broja bakterija u sirovom mlijeku metodom protočne citometrije (str.39-51) hrvatskipdf 232 KB
Determination of total bacterial count in raw milk by flow cytometry (str.39-51)  
Dubravka Samaržija, Neven Antunac, Tomislav Pogačić, Sanja Sikora
Pregledni rad
 
Proizvodnja jogurta u Zeničkoj industriji mlijeka i kiselost kao faktor njegove kakvoće (str.53-67) hrvatskipdf 260 KB
Production and quality of yoghurt in dairy industry Zenica (str.53-67)  
Sonja Bijeljac, Hajrudin Skender, Zlatan Sarić
Stručni rad
 
Posjeta: 13.075 *