hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 69 No. 4
Datum izdavanja: listopad 2019.

Objavljen na Hrčku: 4. 10. 2019.
Sadržaj Puni tekst
Procjena genetskih parametara za svojstva mliječnosti alpina koza u Hrvatskoj primjenom modela s fiksnom regresijom (str.215-221) hrvatskipdf 199 KB
Estimation of genetic parameters for dairy traits using repeatability animal models based on test-day data for Alpine goat in Croatia (str.215-221) engleskipdf 199 KB
Marija Špehar, Danijel Mulc, Zdravko Barać, Boro Mioč, Ante Kasap
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj volumena i profila hlapivih masnih kiselina u fermentu buraga na produktivnost krava i sastav mlijeka (str.222-228) hrvatskipdf 208 KB
Impact of the volume and the profile of volatile fatty acids in the rumen fermentation on cow productivity and milk composition (str.222-228) engleskipdf 208 KB
Katarzyna Mikołajczyk, Ewa Pecka-Kiełb, Andrzej Zachwieja
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj tehnološkog postupka i skladištenja na profil masnih kiselina u mliječnim proizvodima (str.229-238) hrvatskipdf 298 KB
Impact of technology and storage on fatty acids profile in dairy products (str.229-238) engleskipdf 298 KB
Lina Laučienė, Vaida Andrulevičiūtė, Ingrida Sinkevičienė, Artūras Kašauskas, Laima Urbšienė, Loreta Šernienė
Izvorni znanstveni članak
 
Optimiranje i utvrđivanje parametara teksture niskomasnih sireva od ultrafiltriranig mlijeka s dodatkom galaktomanana i Novagel gume (str.239-250) hrvatskipdf 325 KB
Optimization and evaluation of textural properties of ultra-filtrated low-fat cheese containing galactomannan and Novagel gum (str.239-250) engleskipdf 325 KB
Sharmineh Sharafi, Leila Nateghi, Orang Eyvazzade, Maryam Ebrahimi Taj Abadi
Izvorni znanstveni članak
 
Povećanje udjela konjugirane linolne kiseline i poboljšanje senzorskih svojstava argentinskih polutvrdih kozjih sireva primjenom nativnih bakterija mliječne kiseline (str.251-263) hrvatskipdf 244 KB
Improving the conjugated linoleic acid content and the sensorial characteristics of Argentinean semi-hard goat cheeses by adding cultures of native lactic acid bacteria (str.251-263) engleskipdf 244 KB
Natalia Taboada, Carina Van Nieuwenhove, Roxana Medina, Soledad López Alzogaray
Izvorni znanstveni članak
 
Promjene klimatskih uvjeta i njihovi učinci na proizvodnju i reprodukciju krava prosječne proizvodnje u umjereno kontinentalnoj klimi (str.264-275) hrvatskipdf 510 KB
Changes in climate conditions and their effects on production and reproduction of medium yielding cows in temperate continental climate (str.264-275) engleskipdf 510 KB
Silviu-Ionuţ Borş, Iulian Ibănescu, Emesse Balla, Alina Borş
Izvorni znanstveni članak
 
Posjeta: 0 *