hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.56 No.3

Datum izdavanja: Prosinac 2006.

Objavljen na Hrčku: 17.01.2007.
Sadržaj Puni tekst
Metode za dokazivanje patvorenja mlijeka i sira drugim vrstama mlijeka (str.221-232) hrvatskipdf 220 KB
Methods for determination of milk and cheese adulteration by other milk types (str.221-232)  
Sonja Damjanović, Dubravka Samaržija, Jasmina Havranek
Pregledni rad
 
Proizvodnja, svojstva i fermentacija sojinog mlijeka (str.233-254) hrvatskipdf 257 KB
Production, characteristics and fermentation of soymilk (str.233-254)  
Rajka Božanić
Pregledni rad
 
Sfingozinske baze u mlijeku (str.255-268) hrvatskipdf 249 KB
Sphingosine basis in milk (str.255-268)  
Slavica Ribar, Ivana Karmelić, Marko Mesarić
Izvorni znanstveni članak
 
Produktivnost, kemijski sastav i održivost lucerne na umjereno kiselom planinskom tlu (str.269-283) hrvatskipdf 340 KB
Yield, chemical composition and persistence of alfalfa on moderately acidic mountain soil (str.269-283)  
Josip Leto, Mladen Knežević, Krešimir Bošnjak, Marina Vranić, Goran Perčulija, Ivana Matić, Hrvoje Kutnjak, Žarko Miljanić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj gnojidbe na prinos i krmnu vrijednost ozimog graška cv. Maksimirski ozimi u smjesi s pšenicom cv. Sana (str.285-298) hrvatskipdf 262 KB
Effect of fertilization on yields and fodder value of winter pea cv. Maksimirski ozimi in wheat cv. Sana mixture (str.285-298)  
Darko Uher, Zvonimir Štafa, Sulejman Redžepović, Zlatko Svečnjak, Mihaela Blažinkov, Dražen Kaučić
Izvorni znanstveni članak
 
Posjeta: 14.007 *