hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.3

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.3
Datum izdavanja: Ožujak 1985.

Objavljen na Hrčku: 30.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Termostabilnost pavlake (str.67-72) hrvatskipdf 879 KB
Heat stability of cream (str.67-72)  
Ivica Vujičić, Mirjana Vulić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj tehnološkog procesa na kvalitetu UHT sterilizirane pavlake za lupanje (str.73-82) hrvatskipdf 1 MB
Influence of the technological process on UHT sterilized cream for whipping (str.73-82)  
Anka Popović-Vranješ, Elida Šehić
Izvorni znanstveni članak
 
O poteškoćama pri određivanju bezmasne suhe tvari u našem mljekarstvu (str.83-91) hrvatskipdf 1 MB
About the difficulties of the solid components determination in our dairying (str.83-91)  
Zlatko Mašek
Stručni rad
 
Izvodi iz stručne literature (str.92-92) hrvatskipdf 178 KB
Vijest  
Posjeta: 1.197 *