hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.6

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.37 No.6
Datum izdavanja: Lipanj 1987.

Objavljen na Hrčku: 04.07.2013.
Sadržaj Puni tekst
Kvaliteta jogurta dobivenog primjenom ultrafiltracije (str.163-170) hrvatskipdf 1 MB
Quality of yoghurt produced by ultrafiltration (str.163-170)  
Metin Atamer, Marijana Carić, Ljiljana Kulić
Izvorni znanstveni članak
 
Praćenje nekih fizikalno-kemijskih svojstava sireva umotanih u polietilenske folije (PE) tijekom skladištenja (str.171-178) hrvatskipdf 856 KB
Observation of some physical and chemical characteristics of cheeses, covered with foil, during storage (str.171-178)  
Katarina Berković, Ljerka Marija Lalić
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature (str.179-179) hrvatskipdf 173 KB
Vijest  
Održani XII. susreti mljekarskih radnika SR Hrvatske (str.180-185) hrvatskipdf 841 KB
Vijest  
Posjeta: 957 *