hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.37 No.7

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.37 No.7
Datum izdavanja: Srpanj 1987.

Objavljen na Hrčku: 04.07.2013.
Sadržaj Puni tekst
Specifičnost kvaliteta sirovog mlijeka za proizvodnju UHT steriliziranog mlijeka (str.195-204) hrvatskipdf 2 MB
Some specificities of the quality of raw milk for the production of UHT sterilized milk (str.195-204)  
Anka Popović-Vranješ
Izvorni znanstveni članak
 
Određivanje optimalnih parametara za hidrolizu laktoze u sirutki (str.205-210) hrvatskipdf 593 KB
Determination of optimal parameter for lactose hydrolysis in whey (str.205-210)  
Matilda Grüner, Nevenka Vrač, Gordana Dragičević, Mirko Filajdić
Stručni rad
 
Kontaminacija mlijeka i sira bakterijama (str.211-215) hrvatskipdf 614 KB
Bacterial contamination of milk and cheese (str.211-215)  
Marija Škrinjar, R. Žakula, Emilija Stojanović
Stručni rad
 
Prikazi iz stručne literature (str.216-216) hrvatskipdf 132 KB
Vijest  
Novosadsko ocjenjivanje mliječnih proizvoda (str.217-219) hrvatskipdf 342 KB
Vijest  
Posjeta: 1.386 *