hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.41 No.2

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.41 No.2
Datum izdavanja: Veljača 1991.

Objavljen na Hrčku: 25.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
O poslovanju mljekara u Republici Hrvatskoj u 1989. godini (str.31-40) hrvatskipdf 2 MB
Matej Markeš
Stručni rad
 
Sastav arome topljenih sireva proizvedenih uz primjenu prirodnih aroma Cheddar sira i Parmezana (str.41-50) hrvatskipdf 1 MB
Aroma composition of processed cheese manufactured by natural cheddar and parmezan flavours application (str.41-50)  
Ljiljana Kulić, Jovica Hardi, Marijana Carić
Izvorni znanstveni članak
 
Sezonska kontaminacija mlijeka buternim bakterijama (str.51-54) hrvatskipdf 595 KB
Seasonal contamination of milk with butyric bacteria (str.51-54)  
Ivica Vujičić, Mirjana Vulić
Izvorni znanstveni članak
 
Prikazi iz stručne literature hrvatskipdf 678 KB
Vijest  
Posjeta: 1.115 *