APA 6th Edition Grba, S., Stehik-Tomas, V. i Majdak, K. (1988). Proizvodnja alkohola i vina iz sirutke. Mljekarstvo, 38 (6), 143-150. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/101298
MLA 8th Edition Grba, Slobodan, et al. "Proizvodnja alkohola i vina iz sirutke." Mljekarstvo, vol. 38, br. 6, 1988, str. 143-150. https://hrcak.srce.hr/101298. Citirano 12.04.2021.
Chicago 17th Edition Grba, Slobodan, Vesna Stehik-Tomas i Karmenka Majdak. "Proizvodnja alkohola i vina iz sirutke." Mljekarstvo 38, br. 6 (1988): 143-150. https://hrcak.srce.hr/101298
Harvard Grba, S., Stehik-Tomas, V., i Majdak, K. (1988). 'Proizvodnja alkohola i vina iz sirutke', Mljekarstvo, 38(6), str. 143-150. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/101298 (Datum pristupa: 12.04.2021.)
Vancouver Grba S, Stehik-Tomas V, Majdak K. Proizvodnja alkohola i vina iz sirutke. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [pristupljeno 12.04.2021.];38(6):143-150. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101298
IEEE S. Grba, V. Stehik-Tomas i K. Majdak, "Proizvodnja alkohola i vina iz sirutke", Mljekarstvo, vol.38, br. 6, str. 143-150, 1988. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/101298. [Citirano: 12.04.2021.]
Sažetak Studirala se mogućnost proizvodnje alkohola i vina iz djelomično deproteinizirane sirutke dodatkom saharoze, te vina uz dodatak saharoze. Fermentacija je provedena u anaerobnim uvjetima uz pomoć kvasca Kluyveromyces fragilis pri pH 4,5-5,5 i 32 °C.