Crtice
Savjetovanje o higijenskoj ispravnosti i kvalitetu mesa, riba, rakova i mekušaca
Borislav Džinleski
Puni tekst: srpski pdf 575 Kb
str. 120-121
preuzimanja: 497
citiraj
APA 6th Edition
Džinleski, B. (1985). Savjetovanje o higijenskoj ispravnosti i kvalitetu mesa, riba, rakova i mekušaca. Croatian Journal of Fisheries, 40 (4-5-6), 120-121. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/116659
MLA 8th Edition
Džinleski, Borislav. "Savjetovanje o higijenskoj ispravnosti i kvalitetu mesa, riba, rakova i mekušaca." Croatian Journal of Fisheries, vol. 40, br. 4-5-6, 1985, str. 120-121. https://hrcak.srce.hr/116659. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
Džinleski, Borislav. "Savjetovanje o higijenskoj ispravnosti i kvalitetu mesa, riba, rakova i mekušaca." Croatian Journal of Fisheries 40, br. 4-5-6 (1985): 120-121. https://hrcak.srce.hr/116659
Harvard
Džinleski, B. (1985). 'Savjetovanje o higijenskoj ispravnosti i kvalitetu mesa, riba, rakova i mekušaca', Croatian Journal of Fisheries, 40(4-5-6), str. 120-121. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/116659 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Džinleski B. Savjetovanje o higijenskoj ispravnosti i kvalitetu mesa, riba, rakova i mekušaca. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1985 [pristupljeno 22.12.2024.];40(4-5-6):120-121. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116659
IEEE
B. Džinleski, "Savjetovanje o higijenskoj ispravnosti i kvalitetu mesa, riba, rakova i mekušaca", Croatian Journal of Fisheries, vol.40, br. 4-5-6, str. 120-121, 1985. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/116659. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
higijenska ispravnost i kvalitet mesa; ribe, rakovi i mekušci; Savjetovanje; Opatija 1984
Hrčak ID:
116659
URI
https://hrcak.srce.hr/116659
Datum izdavanja:
23.12.1985.
Posjeta: 1.027
*