hrcak mascot   Srce   HID

Izvorni znanstveni članak

HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE

I. Placká ; Research Institute of Veterinary Medicine, Košice, Slovak Republic
J. Venglovský ; Research Institute of Veterinary Medicine, Košice, Slovak Republic
P. Novák ; University of Veterinary Medicine and Pharmaceutical Science, Brno, Czech Republic
Alenka Tofant ; Department of Animal Hygiene, Environment and Ethology, Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia
Marija Vučemilo ; Department of Animal Hygiene, Environment and Ethology, Faculty of Veterinary Medicine of Zagreb, Croatia

Puni tekst: hrvatski, pdf (5 MB) str. 323-334 preuzimanja: 86* citiraj
APA 6th Edition
Placká, I., Venglovský, J., Novák, P., Tofant, A. i Vučemilo, M. (2001). HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE. Stočarstvo, 55 (5), 323-334. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/168979
MLA 8th Edition
Placká, I., et al. "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE." Stočarstvo, vol. 55, br. 5, 2001, str. 323-334. https://hrcak.srce.hr/168979. Citirano 23.06.2021.
Chicago 17th Edition
Placká, I., J. Venglovský, P. Novák, Alenka Tofant i Marija Vučemilo. "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE." Stočarstvo 55, br. 5 (2001): 323-334. https://hrcak.srce.hr/168979
Harvard
Placká, I., et al. (2001). 'HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE', Stočarstvo, 55(5), str. 323-334. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/168979 (Datum pristupa: 23.06.2021.)
Vancouver
Placká I, Venglovský J, Novák P, Tofant A, Vučemilo M. HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE. Stočarstvo [Internet]. 2001 [pristupljeno 23.06.2021.];55(5):323-334. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168979
IEEE
I. Placká, J. Venglovský, P. Novák, A. Tofant i M. Vučemilo, "HIGIJENSKI I EKOLOŠKI RIZIK U SVEZI S PREŽIVLJAVANJEM Salmonella typhirum U KRUTOJ FAZI SVINJSKOG TEKUĆEG GNOJA IZ UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE", Stočarstvo, vol.55, br. 5, str. 323-334, 2001. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/168979. [Citirano: 23.06.2021.]

Hrčak ID: 168979

URI
https://hrcak.srce.hr/168979

[engleski]

Posjeta: 175 *