APA 6th Edition Benko, I. (1957). Iz historije jugoslavenskog mljekarstva. Mljekarstvo, 7 (4), 81-82. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57641
MLA 8th Edition Benko, Ivan. "Iz historije jugoslavenskog mljekarstva." Mljekarstvo, vol. 7, br. 4, 1957, str. 81-82. https://hrcak.srce.hr/57641. Citirano 08.03.2021.
Chicago 17th Edition Benko, Ivan. "Iz historije jugoslavenskog mljekarstva." Mljekarstvo 7, br. 4 (1957): 81-82. https://hrcak.srce.hr/57641
Harvard Benko, I. (1957). 'Iz historije jugoslavenskog mljekarstva', Mljekarstvo, 7(4), str. 81-82. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57641 (Datum pristupa: 08.03.2021.)
Vancouver Benko I. Iz historije jugoslavenskog mljekarstva. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [pristupljeno 08.03.2021.];7(4):81-82. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57641
IEEE I. Benko, "Iz historije jugoslavenskog mljekarstva", Mljekarstvo, vol.7, br. 4, str. 81-82, 1957. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57641. [Citirano: 08.03.2021.]
Sažetak God. 1873. počelo se razvijati bohinjsko sirarstvo, tj. pravio se tvrdi sir po uzoru švicarskog ementalca namjesto dosadanje proizvodnje topljenog maslaca (masla). Zato se Bohinj ponosi s najstarijim mljekarskim zadrugarstvom u našoj, državi.