Vijest
Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku
Puni tekst: hrvatski pdf 326 Kb
str. 188-189
preuzimanja: 451
citiraj
APA 6th Edition
(1966). Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku. Mljekarstvo, 16 (8), 188-189. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66984
MLA 8th Edition
"Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku." Mljekarstvo, vol. 16, br. 8, 1966, str. 188-189. https://hrcak.srce.hr/66984. Citirano 24.11.2024.
Chicago 17th Edition
"Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku." Mljekarstvo 16, br. 8 (1966): 188-189. https://hrcak.srce.hr/66984
Harvard
(1966). 'Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku', Mljekarstvo, 16(8), str. 188-189. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66984 (Datum pristupa: 24.11.2024.)
Vancouver
Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1966 [pristupljeno 24.11.2024.];16(8):188-189. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66984
IEEE
"Prilagođivanje proizvodnje sira današnjoj bakterijskoj flori u mlijeku", Mljekarstvo, vol.16, br. 8, str. 188-189, 1966. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66984. [Citirano: 24.11.2024.]
Sažetak
Postoji puna suglasnost da se bakterijska flora mlijeka u zadnjim godinama uvelike promijenila ne samo kvantitativno nego i kvalitativno. S tom promjenom ne možemo se jednostavno pomiriti ako kažemo treba općenito intenzivirati privredu, a specijalno proizvodnju mlijeka.
Ključne riječi
mlijeko; sir; bakterijska flora
Hrčak ID:
66984
URI
https://hrcak.srce.hr/66984
Datum izdavanja:
1.8.1966.
Posjeta: 1.011
*