APA 6th Edition Peček, Lj. i Petričić, A. (1963). Frekvencija nekih rodova plijesni u maslacu zagrebačkog tržišta. Mljekarstvo, 13 (10), 217-220. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70155
MLA 8th Edition Peček, Ljerka i Ante Petričić. "Frekvencija nekih rodova plijesni u maslacu zagrebačkog tržišta." Mljekarstvo, vol. 13, br. 10, 1963, str. 217-220. https://hrcak.srce.hr/70155. Citirano 09.03.2021.
Chicago 17th Edition Peček, Ljerka i Ante Petričić. "Frekvencija nekih rodova plijesni u maslacu zagrebačkog tržišta." Mljekarstvo 13, br. 10 (1963): 217-220. https://hrcak.srce.hr/70155
Harvard Peček, Lj., i Petričić, A. (1963). 'Frekvencija nekih rodova plijesni u maslacu zagrebačkog tržišta', Mljekarstvo, 13(10), str. 217-220. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70155 (Datum pristupa: 09.03.2021.)
Vancouver Peček Lj, Petričić A. Frekvencija nekih rodova plijesni u maslacu zagrebačkog tržišta. Mljekarstvo [Internet]. 1963 [pristupljeno 09.03.2021.];13(10):217-220. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70155
IEEE Lj. Peček i A. Petričić, "Frekvencija nekih rodova plijesni u maslacu zagrebačkog tržišta", Mljekarstvo, vol.13, br. 10, str. 217-220, 1963. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70155. [Citirano: 09.03.2021.]
Sažetak Brojni istraživači koji su mikrobiološki ispitivali maslac, utvrdili su da se u njemu nalaze znatne, količine plijesni. One dolaze u maslac iz sirovine (vrhnja), s pribora i uređaja .u toku tehnološkog procesa, iz zraka, sa zidova ili skladišta mljekare, putem ambalaže i dr.