Vijest
Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda
Puni tekst: hrvatski pdf 265 Kb
str. 238-239
preuzimanja: 458
citiraj
APA 6th Edition
(1963). Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda. Mljekarstvo, 13 (10), 238-239. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/70160
MLA 8th Edition
"Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda." Mljekarstvo, vol. 13, br. 10, 1963, str. 238-239. https://hrcak.srce.hr/70160. Citirano 18.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda." Mljekarstvo 13, br. 10 (1963): 238-239. https://hrcak.srce.hr/70160
Harvard
(1963). 'Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda', Mljekarstvo, 13(10), str. 238-239. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/70160 (Datum pristupa: 18.12.2024.)
Vancouver
Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1963 [pristupljeno 18.12.2024.];13(10):238-239. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70160
IEEE
"Osvrt na ocjenjivanje mliječnih priozvoda", Mljekarstvo, vol.13, br. 10, str. 238-239, 1963. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/70160. [Citirano: 18.12.2024.]
Sažetak
Udruženje mljekarskih radnika SRH organiziralo je ocjenjivanje mliječnih proizvoda, koje je održano 18.X.1963. u prostorijama Udruženja u Zagrebu. Ocijenjeno je ukupno 52 uzorka mliječnih proizvoda: 6 maslaca, 10 trapista, 2 turist-trapista, 4 edamca, 1 bilogorca, 2 ementalca, 3 ribanca, 9 topljenog sira, 2 punomasnog mliječnog praška, 1 polumasnog, 1 bijele kave u prahu, 1 kondenziranog mlijeka, 2 kazeina i 8 sladoleda u prahu.
Ključne riječi
mlijeko; mliječni proizvodi; kvaliteta; ocjenjivanje
Hrčak ID:
70160
URI
https://hrcak.srce.hr/70160
Datum izdavanja:
2.10.1963.
Posjeta: 1.027
*