APA 6th Edition Šipka, M. (1970). Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva. Mljekarstvo, 20 (11), 244-251. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/72855
MLA 8th Edition Šipka, Mirko. "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva." Mljekarstvo, vol. 20, br. 11, 1970, str. 244-251. https://hrcak.srce.hr/72855. Citirano 02.03.2021.
Chicago 17th Edition Šipka, Mirko. "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva." Mljekarstvo 20, br. 11 (1970): 244-251. https://hrcak.srce.hr/72855
Harvard Šipka, M. (1970). 'Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva', Mljekarstvo, 20(11), str. 244-251. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/72855 (Datum pristupa: 02.03.2021.)
Vancouver Šipka M. Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1970 [pristupljeno 02.03.2021.];20(11):244-251. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72855
IEEE M. Šipka, "Neki problemi u proizvodnji topljenih sireva", Mljekarstvo, vol.20, br. 11, str. 244-251, 1970. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/72855. [Citirano: 02.03.2021.]
Sažetak Jedan od značajnih izvora bjelančevina animalnog porijekla u ishrani je danas svakako topljeni sir. Do prije šezdeset godina ovaj mliječni proizvod nepoznat, danas je raširen u cijelom svijetu, pa i u našoj zemlji. Potrošnja topljenog sira stalno raste, a njegova proizvodnja se i dalje usavršava.