APA 6th Edition Dozet, N. (1954). O niškom kiselom mlijeku. Mljekarstvo, 4 (6), 124-126. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/77259
MLA 8th Edition Dozet, Natalija. "O niškom kiselom mlijeku." Mljekarstvo, vol. 4, br. 6, 1954, str. 124-126. https://hrcak.srce.hr/77259. Citirano 03.03.2021.
Chicago 17th Edition Dozet, Natalija. "O niškom kiselom mlijeku." Mljekarstvo 4, br. 6 (1954): 124-126. https://hrcak.srce.hr/77259
Harvard Dozet, N. (1954). 'O niškom kiselom mlijeku', Mljekarstvo, 4(6), str. 124-126. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/77259 (Datum pristupa: 03.03.2021.)
Vancouver Dozet N. O niškom kiselom mlijeku. Mljekarstvo [Internet]. 1954 [pristupljeno 03.03.2021.];4(6):124-126. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77259
IEEE N. Dozet, "O niškom kiselom mlijeku", Mljekarstvo, vol.4, br. 6, str. 124-126, 1954. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/77259. [Citirano: 03.03.2021.]
Sažetak U pojedinim našim krajevima izrađuju se dobri mliječni proizvodi, koji su posebnim okolnostima vezani za te krajeve, te zato nose i njihove nazive. Oni se izrađuju već dugi niz godina u toku kojih je stečeno veliko iskustvo, pa čak i majstorstvo u radu. Takav jedan proizvod je nisko kiselo mlijeko, koje je po svom okusu i kakvoći poznato daleko izvan granica niškog područja.