Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.07.2014.
  • Objavljen na Hrčku: 31.08.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of the immobilized yeast cells technology on the presence of biogenic amines in wine (str. 1-5)

Borislav Miličević, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Đurđica Ačkar, Antun Jozinović, Emil Petošić, Anita Matijević
Izvorni znanstveni članak


Antioxidant properties of pollen (str. 6-12)

Damir Aličić, Drago Šubarić, Midhat Jašić, Hatidža Pašalić, Đurđica Ačkar
Pregledni rad


Brain food: how nutrition alters our mood and behaviour (str. 13-21)

Ines Banjari, Ivana Vukoje, Milena L. Mandić
Pregledni rad


Food industry by-products as raw materials in functional food production (str. 22-30)

Antun Jozinović, Drago Šubarić, Đurđica Ačkar, Borislav Miličević, Jurislav Babić, Midhat Jašić, Kristina Valek Lendić
Pregledni rad


The application of Herzegovinian herbs in production of tea mixes (str. 31-37)

Marina Rajić, Stela Jokić, Mate Bilić, Senka Vidović, Andreja Bošnjak, Darko Adžić
Pregledni rad


Virgin olive oil and nutrition (str. 38-43)

Mladenka Šarolić, Mirko Gugić, Zvonimir Marijanović, Marko Šuste
Pregledni rad


Accumulation of heavy metals in the fruit and leaves of plum (Prunus domestica L.) in the Tuzla area (str. 44-48)

Sanida Osmanović, Samira Huseinović, Šefket Goletić, Marizela Šabanović, Sandra Zavadlav
Prethodno priopćenje


Posjeta: 35.040 *