Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 29.12.2014.
  • Objavljen na Hrčku: 29.12.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Effect of Moringa oleifera flower fortification on the nutritional quality and sensory properties of weaning food (str. 65-71)

A. K. Arise, R. O. Arise, M. O. Sanusi, O. T. Esan, S. A. Oyeyinka
Izvorni znanstveni članak


Influence of cookies composition on temperature profiles and qualitative parameters during baking (str. 72-78)

Sandra Budžaki, Daliborka Koceva Komlenić, Jasmina Lukinac Čačić, F. Čačić, M. Jukić, Ž. Kožul
Izvorni znanstveni članak


Quantitative determination of ochratoxin A in wine after the clarification and filtration (str. 79-83)

V. Durguti, Aneliya Georgieva, A. Angelov, Z. Bajrami
Izvorni znanstveni članak


Pulsed electric field processing of functional drink based on tender coconut water (Cococus nucifera L.) - nannari (Hemidesmus indicus) blended beverage (str. 84-96)

T. Kathiravan, R. Kumar, J. H. Lakshmana, M. R. Kumaraswamy, S. Nadanasabapathi
Izvorni znanstveni članak


Effect of apple by-product as a supplement on antioxidant activity and quality parameters of pasta (str. 97-103)

A. Lončarić, Indira Kosović, M. Jukić, Žaneta Ugarčić, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak


The effects of the fermentation with immobilized yeast and different cherry varieties on the quality of cherry brandy (str. 104-109)

B. Miličević, J. Babić, D. Šubarić, Đurđica Ačkar, A. Jozinović, R. Miličević, I. Klarić
Izvorni znanstveni članak


Respiration rate model for mature green capsicum (Capsicum annum L.) under closed aerobic atmospheric conditions (str. 110-115)

Ranjeet Singh, S. K. Giri, K.V. R. Rao
Izvorni znanstveni članak


Rationalization of cooling water consumption in extraction system B-811 LSV (str. 124-130)

Sandra Budžaki, F. Čačić, G. Miljić
Stručni rad


Posjeta: 50.799 *