
- Status u Hrčku: aktivan
-
ISSN 1847-3466 (Tisak)
ISSN 1848-9923 (Online) -
UDK: 664:66
CODEN: CJFSAU
DOI: https://doi.org/10.17508 - Kontakt:
Uredništvo:
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Franje Kuhača 18
31000 Osijek
Hrvatska
Tel.: 031 224 300
Fax: 031 207 115
Editorial Office:
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Food Technology Osijek
Franje Kuhaca 18
HR-31000 Osijek
Croatia
Phone: ++385 (0) 31 224 300
Fax: ++385 (0) 31 207 115 - Email: CJFST@ptfos.hr
- URL: http://www.ptfos.unios.hr/cjfst
- Izdavač: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Franje Kuhača 20, Osijek
http://www.ptfos.hr/
office@ptfos.hr
- Upute za autore
- Upute za reference
- Upute recenzentima
- Impressum
- Dokument o izdavačkoj etici i znanstvenoj čestitosti
- Pretplata na časopis
- Urednički odbor
Croatian Journal of Food Science and Technology je znanstveno-stručni časopis, kojeg publicira Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. U časopisu Croatian Journal of Food Science and Technology se objavljuju izvorni znanstveni radovi, prethodna priopćenja, znanstvene bilješke i pregledni radovi isključivo na engleskom jeziku te stručni radovi i izlaganja na znanstvenom skupu i na hrvatskom i na engleskom jeziku. Navedene kategorije radova podliježu recenziji. Croatian Journal of Food Science and Technology indeksiran je u CAB abstracts bazi podataka, FSTA (Food Science and Technology Abstract) bazi podataka, EBSCO Publishing, Inc. bazi podataka, Directory of Research Journals Indexing, Science Library Index bazi podataka, Google Scholar, OpenAIRE, Genamics JournalSeek, Base Biofield Academic Search Engine, Cite Factor, DOAJ, IIJIF i na portalu HRČAK. Croatian Journal of Food Science and Technology tiskan je uz novčanu potporu Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.
- Recenzija: vanjske recenzije, pretežito inozemna, svi radovi, jednostruko slijepa, dvostruka
- Prva godina izlaženja: 2009.
- Učestalost izlaženja: 2
- Područja pokrivanja: Nutricionizam, Prehrambena tehnologija, Biotehnologija
- Uključen u Hrčak: 02.06.2010.
- Prava korištenja: Puni tekst radova te sažeci radova ovog časopisa besplatno se smiju koristiti u privatne, nastavne i znanstveno-istraživačke svrhe, uz obavezno navođenje izvora i poštivanje autorskih prava autora i izdavača. Godišnja pretplata na tiskani oblik za Hrvatsku iznosi 30 eura, a za inozemstvo 60 eura. Za pretplatu kontaktirati Uredništvo časopisa putem e-mail adrese: CJFST@ptfos.hr