Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 22.07.2015.
  • Objavljen na Hrčku: 22.07.2015.

Sadržaj

Puni tekst

Sensitivity of selected mastitis pathogens to antimicrobial agents (str. 149-158)

Petra Leskovec, Darija Bendelja Ljoljić, Miroslav Benić, Antun Kostelić, Željko Cvetnić, Neven Antunac
Izvorni znanstveni članak


Comparison of composition and whey protein fractions of human, camel, donkey, goat and cow milk (str. 159-167)

Halima El-Hatmi, Zeineb Jrad, Imed Salhi, Amel Aguibi, Amel Nadri, Touhami Khorchani
Izvorni znanstveni članak


Comparison of the protein and fatty acid fraction of Balkan donkey and human milk (str. 168-176)

Jasmina Gubić, Ivan Milovanović, Mirela Iličić, Jelena Tomić, Aleksandra Torbica, Ljubiša Šarić, Nebojša Ilić
Izvorni znanstveni članak


An innovative approach: cow/oat milk based kefir (str. 177-186)

Nayil Dinkçi, Harun Kesenkaş, Figen Korel, Özer Kınık
Izvorni znanstveni članak


Situation and problems in the supply chains of traditional cheeses in Croatia (str. 187-194)

Željka Mesić, Marija Cerjak, Damir Kovačić
Izvorni znanstveni članak


Potential impact of EU Common Agriculture Policy on Croatian dairy sector - modelling results (str. 195-202)

Magdalena Zrakić, Guna Salputra, Vladimir Levak
Izvorni znanstveni članak


Do consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elements? (str. 203-209)

Seval Sevgi Kirdar, Şenol Kose, İlhan Gun, Elvan Ocak, Özen Kursun
Izvorni znanstveni članak


Estimation of udder cistern size in dairy ewes by ultrasonography (str. 210-218)

Pavol Makovický, Milan Margetín, Michal Milerski
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 29.333 *