Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.10.2015.
  • Objavljen na Hrčku: 02.11.2015.

Sadržaj

Puni tekst

Fuzarijski mikotoksini u hrani i hrani za životinje (str. 6-13)

Jelka Pleadin, Jadranka Frece, Višnja Vasilj, Ksenija Markov
Pregledni rad


Uzroci, posljedice i prevencija prekomjerna pjenjenja piva (str. 14-22)

Kristina Mastanjavić, Natalija Velić, Vinko Krstanović, Mario Novak, Tihana Marček, Božidar Šantek
Pregledni rad


Bioactives in organic and conventional milled cereal products from Croatian market (str. 23-30)

Nikolina Čukelj, Saša Ajredini, Marina Krpan, Dubravka Novotni, Bojana Voučko, Ivna Vrana Špoljarić, Mirjana Hruškar, Duška Ćurić
Izvorni znanstveni članak


Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder (str. 31-36)

Dunja Molnar, Suzana Rimac Brnčić, Lovorka Vujić, Erno Gyimes, Judit Krisch
Izvorni znanstveni članak


Fermented batter characteristics in relation with the sensory properties of idli (str. 37-43)

Devasena Kannan, Ramachandran Chelliah, Emili Vinolya Rajamanickam, Raman Srinivasan Venkatraman, Usha Antony
Izvorni znanstveni članak


An Approach to Quality Assessment and Detection of Adulterants in Selected Commercial Brands of Jelly in Bangladesh (str. 50-58)

Kazi Sarower, Burhan Uddin, Fahad Jubayer
Izvorni znanstveni članak


Effect of deficit irrigation and storage on the nutritional composition of tomato (Lycopersicon esculentum Mill. cv. Pectomech) (str. 59-65)

R. Agbemafle, J.D. Owusu-Sekyere, A. Bart - Plange
Izvorni znanstveni članak


Determination of color parameters of gamma irradiated fresh and dried mushrooms during storage (str. 66-71)

Nii Korley Kortei, George Tawia Odamtten, Mary Obodai, Victoria Appiah, Papa Toah Akonor
Kratko priopćenje


Posjeta: 34.611 *