Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 28.10.2000.
  • Objavljen na Hrčku: 26.01.2016.

Sadržaj

Puni tekst

PRODUCTION AND CHANGES IN PROPORTIONS OF BODILY TISSUES AND ORGANS IN CHICKS FATTENED TO HIGHER LIVEWEIGHT (str. 215-221)

P. Suchy, Eva Strakova, I. Kral
Izvorni znanstveni članak


EFFECT OF FEEDER TYPES ON THE RESULTS AND WATER CONSUMPTION IN PIG FATTENING (str. 223-227)

Z. Uremović, Marija Uremović, Z. Luković, I. Katalinić
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF RUMEN FLUID AGEING ON IN-VITRO GAS PRODUCTION CHARACTERISTICS (str. 229-234)

G. Kiš, D. Grbeša
Izvorni znanstveni članak


CONVECTION DRYING OF WHEAT GRAINS - CULTIVARS MARIJA AND ŽITARKA AFTER COOKING TREATMENT (str. 235-244)

Tajana Krička, N. Voća, Ž. Jukić, M. Androšević
Izvorni znanstveni članak


NEW APPROACH IN NUTRITION OF ONE-DAY OLD POULTRY (str. 245-249)

Z. Janječić, S. Mužic
Pregledni rad


MODELLING OF PERFORMANCE AND PROTEIN AND FAT DEPOSITION IN PIGS: A REVIEW (str. 251-260)

Veronika Halas, L. Babinszky
Pregledni rad


INDUSTRIAL FEED PRODUCTION IN BOSNIA AND HERZEGOVINA (str. 261-264)

S. Muratović, V. Selak, E. Džomba, Senada Čengić, Sadžida Kasapović, K. Brodlija
Stručni rad


Posjeta: 7.670 *