Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 14.06.2016.
  • Objavljen na Hrčku: 23.06.2016.

Sadržaj

Puni tekst

Effect of fortification of fresh cow milk with coconut milk on the proximate composition and yield of warankashi, a traditional cheese (str. 10-14)

Mutiat Adebanke Balogun, Fausat Lola Kolawole, J. K. Joseph, Taibat Tunrayo Adebisi, Opeyemi Toyin Ogunleye
Izvorni znanstveni članak


Effect of treatment by non-thermal plasma jet on the growth of various food spoilage bacteria in superfluous (str. 20-29)

Tomislava Vukušić, Višnja Stulić, Anet Režek Jambrak, S. Milošević, D. Stanzer, Z. Herceg
Izvorni znanstveni članak


Organochlorine pesticide residues in poultry meats of Bangladesh (str. 30-33)

M. Shoeb, Afsana Mahim, M. I. R. Mamun, Nilufar Nahar
Stručni rad


FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY OSIJEK ANNIVERSARY (str. 34-37)

Vlasta Piližota
Ostalo


Posjeta: 18.911 *