Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.06.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 12.06.2017.

Sadržaj

Puni tekst

INFLUENCE OF PRESERVATIVES ON QUALITY ELDERFLOWER SYRUP (Sambucus nigra L.) (str. 1-6)

Minela Kamenjaković, Vildana Hadžić, Samra Kulić, Selma Hasičić
Izvorni znanstveni članak


SOLVENT EXTRACTION AND CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF POLYPHENOLS IN OLIVE POMACE (str. 7-14)

Dubravka Vitali Čepo, Petra Albahari, Marijana Zovko Končić, Kristina Radić, Sanja Jurmanović, Mario Jug
Izvorni znanstveni članak


INFLUENCE OF IODINE CONSUMPTION FROM SALT AND GOITROGENS FROM FOOD ON THE THYROID GLAND DISORDERS (str. 15-21)

Dalila Duraković, Midhat Jašić, Azra Avdić
Pregledni rad


NUTRITIONAL AND HEALTH BENEFITS OF CURCUMIN (str. 22-27)

Daria Jovičić, Antun Jozinović, Manuela Grčević, Emilija Spaseska Aleksovska, Drago Šubarić
Pregledni rad


POLYPHENOLS AND FLAVONOIDS IN HONEY (str. 28-35)

Harun Kurtagić
Pregledni rad


PEDAGOGICAL ASPECTS OF HEALTHY EATING AND HEALTHY LIFESTYLES IN ELEMENTARY EDUACTION (str. 36-42)

Muhamed Omerović, Selma Porobić, Nedim Čirić, Mirela Šabanović Efendić
Stručni rad


Posjeta: 34.238 *