Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 30.06.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 07.12.2017.

Sadržaj

Puni tekst

INFLUENCE OF PROCESSING TECHNOLOGY ON BIOACTIVE COMPONENTS OF SOUR CHERRY (str. 5-11)

Zahida Ademović, Jasna Mehić, Jasmin Suljagić, Midhat Jašić, Nils Juul
Izvorni znanstveni članak


EFFECT OF ADDITION OF TREHALOSE, MALTOSE AND TWO MODIFIED STARCHES ON COLOUR AND TEXTURAL ATTRIBUTES OF CHICKEN SURIMI GELS DURING FROZEN STORAGE (str. 13-17)

Kristina Mastanjević, K Vidaković, Dragan Kovačević
Izvorni znanstveni članak


ANTI-INFECTIVE AND ANTI-TUMOR ACTIVITY OF SOME METAL COMPLEXES (MII-MIV) WITH SCHIFF BASES (str. 27-35)

Emir Horozić, Amira Cipurković, Nevzeta Ljubijankić
Stručni rad


EFFECTS OF BARLEY FLOUR ADDITION AND BAKING TEMPERATURE ON Β-GLUCANS CONTENT AND BISCUITS PROPERTIES (str. 35-44)

A Džafić, Sanja Oručević-Žuljević, Nermina Spaho, Asima Akagić
Izvorni znanstveni članak


HEAVY METALS IN WATER AND MUSCLE TISSUE OF TROUT (Salmo trutta) IN THE RIVER UNA (str. 45-50)

Mirsad Veladžić, Aida Džaferović, Azra Bećiraj, Halid Makić, Radoslav Dekić, Samira Dedić
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 7.217 *