Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 20.12.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 21.12.2017.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of combined emulsifier on physical characteristics of fat filling (str. 87-91)

Jovana Petrović, Ivana Nikolić, Ivana Lončarević, Biljana Pajin, Danica Zarić, Aleksandra Torbica, R. Omorjan
Izvorni znanstveni članak


Biocatalysis using Rajma - a green process for the synthesis of chiral carbinols (str. 92-101)

Neeta A. Salvi, S. Chattopadhyay
Izvorni znanstveni članak


Controlled atmosphere storage of brown cowpea under nitrogen (str. 102-107)

F. A. Babarinsa, O. N. Ndam, M. A. Omodara
Izvorni znanstveni članak


Effect of fermentation time and mix ratio on some nutritional qualities of the dry mixture of maize and sorghum powder (Ogi) (str. 108-113)

M. M. Odewole, M. O. Sunmonu, Deborah Oluyemisi Opaleke, Olabamibo Adeyinka-Ajiboye, Rafat Ojuolape A. Sani, M. T. Aiyejoritan
Izvorni znanstveni članak


Development and quality evaluation of retort processed RTE functional gluten free foxtail millet halwa (str. 114-121)

R. Kumar, S. Harish, Vijayalakshmi Subramanian, S. Sunny Kumar, S. Nadanasabapathi
Izvorni znanstveni članak


Some quality attributes of complementary food produced from flour blends of orange flesh sweetpotato, sorghum, and soybean (str. 122-129)

Ebunoluwa Kehinde Alawode, M. A. Idowu, A. A. Adeola, E. K. Oke, S. A. Omoniyi
Izvorni znanstveni članak


The effect of high power ultrasound on phenolic composition, chromatic characteristics, and aroma compounds of red wines (str. 136-144)

Natka Ćurko, Karla Kelšin, Anet Režek Jambrak, Marina Tomašević, L. Gracin, Vlatka Poturica, E. Ružman, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak


Malting quality indicators of Croatian dual-purpose barley varieties (str. 145-151)

Kristina Mastanjević, L. Lenart, Gordana Šimić, A. Lalić, V. Krstanović
Izvorni znanstveni članak


Determination of (2E)-10-hydroxydec-2-enoic acid in Croatian royal jelly by high-performance liquid chromatography (str. 152-157)

Ivana Flanjak, Martina Jakovljević, Daniela Kenjerić, Milica Cvijetić Stokanović, Ljiljana Primorac, Blanka Bilić Rajs
Izvorni znanstveni članak


The influence of hen age on fatty acid composition of commercial eggs (str. 158-167)

Tina Lešić, Greta Krešić, L. Cvetnić, M. Petrović, Jelka Pleadin
Izvorni znanstveni članak


Frozen stored barley sourdough: stability and application to wheat bread (str. 173-181)

Dubravka Novotni, Nikolina Čukelj, Tanita Šicel, Saša Drakula, Ivna Vrana Špoljarić, Bojana Voučko, Duška Ćurić
Izvorni znanstveni članak


Nitrate removal from water by ion exchange (str. 182-186)

Marija Nujić, Dragana Milinković, Mirna Habuda-Stanić
Izvorni znanstveni članak


Photochemical degradation of alachlor in water (str. 187-191)

Tajana Đurkić, Jelena Molnar Jazić, Jasmina Agbaba, Marijana Kragulj Isakovski, Aleksandra Tubić, Snežana Maletić, B. Dalmacija
Izvorni znanstveni članak


ZnO nanostructured photocatalysts for water treatment applications (str. 192-197)

Magdy Lučić Lavčević, A. Penava
Izvorni znanstveni članak


The impact of traditional cheeses and whey on health (str. 198-203)

Marijana Blažić, Kornelija Pavić, Sandra Zavadlav, Nina Marčac
Pregledni rad


Occurence of pharmaceuticals in surface water (str. 204-210)

Dajana Gašo-Sokač, Mirna Habuda-Stanić, Valentina Bušić, Dora Zobundžija
Pregledni rad


Scientific Report of the 9th International Congress “Flour-Bread ’17” (str. 211-212)

A. Jozinović, Paola Battilani, A. Moretti, Elisabeth Streit, B. Šarkanj, Lea Pollak, D. Živančev, Daniela Čačić Kenjerić, Marina Tišma, I. Strelec
Crtice


Posjeta: 48.338 *