Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 23.07.2018.
  • Objavljen na Hrčku: 14.11.2018.

Sadržaj

Puni tekst

Determination of the biomethanic potential of corn grain (str. 1-4)

Samra Halilović, Vedran Stuhli, Mirnesa Zohorović, Zoran Iličković
Izvorni znanstveni članak


Impact of the fermentation process with immobilized yeast cells on the aroma profile and sensory quality of distillates produced from carob pods (Ceratonia siliqua L.) (str. 5-9)

Borislav Miličević, Đurđica Ačkar, Jurislav Babić, Antun Jozinović, Radoslav Miličević, Emil Petošić, Toni Kujundžić, Drago Šubarić
Izvorni znanstveni članak


Possible Applications of Industry 4.0 Based on Customer Relationship Management in Bakery (str. 17-24)

Branimir Dukić, Robert Obraz, Stojanka Dukić
Pregledni rad


Biodegradable polymers: production, properties and application in medicine (str. 25-35)

Amira Cipurković, Emir Horozić, Nusreta Đonlagić, Snježana Marić, Mirzeta Saletović, Zahida Ademović
Pregledni rad


Possibility of crosslinking of raw xanthan with divalent and trivalent metal ions (str. 37-44)

Ida Zahović, Zorana Rončević, Siniša Dodić, Jovana Grahovac, Jelena Dodić
Izvorni znanstveni članak


Water determination in samples with high sugar and protein content (str. 45-50)

Josip Jurković
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 9.778 *