Skoči na glavni sadržaj

Hrvatski veterinarski vjesnik , Vol. 27 No. 7/8, 2019.

  • Datum izdavanja: 17.12.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 24.12.2019.

Sadržaj

Puni tekst

The microbiological quality and fatty acid content of cheese in a sack (str. 0-0)

Marta Kiš, Jozo Grbavac, Tomislav Mašek, Kristina Starčević, Petar Džaja, Nevijo Zdolec
Izvorni znanstveni članak


Mikoplazme pasa (str. 64-72)

Canine mycoplasmas (str. 0-0)

Mihael Galović, Branka Šeol Martinec, Selma Pintarić
Pregledni rad


The justification of vaccination of small ruminants with rev-1 vaccine (str. 0-0)

Perica Romić, Petar Džaja, Ermina Nogić
Izvorni znanstveni članak


Listerioza u ovce (str. 82-85)

Listeriosis in sheep (str. 0-0)

Marko Hohšteter
Stručni rad


The Statute of Ilok regarding animals and animal products (str. 0-0)

Petar Džaja, Josip Mihalj
Pregledni rad


Posjeta: 10.441 *